Publisert av: Rune Hansen

Aspire Range™ r-Pet Products

Powertex, vårt anerkjente varemerke til våre eiere Axel Johnson International - Lifting Solutions Group, er glade for å kunngjøre lanseringen av tre banebrytende produkter laget helt av resirkulert polyester (r-Pet). Disse nye tilleggene til produktutvalget har som mål å tilby et mer bærekraftig valg uten å gå på akkord med kvalitet eller sikkerhet, og revolusjonerer løfteindustrien.

Tradisjonelt sett har Powertexs PRS rundsling, PWE båndstropp og Trucker-lastesurring blitt produsert med nytt polyester. Imidlertid er Powertex stolt av å være pioner for introduksjonen av tekstilprodukter og surringer laget av resirkulert polyester (r-Pet)-materiale. Ved å bruke resirkulerte Pet-flasker som råmateriale reduseres effektivt det karbonavtrykket som er forbundet med produksjonen av disse essensielle løfteproduktene.

For å nøyaktig kvantifisere reduksjonen i klimapåvirkning samarbeidet Powertex med en anerkjent tredjeparts-konsulent for å gjennomføre en omfattende livssyklusvurdering (LCA) med et "vugge-til-port"-perspektiv (i samsvar med ISO 14067). Resultatene er bemerkelsesverdige og viser en estimert reduksjon på 75% i CO2e-utslipp for slinger, 70% for stroppene og 42% for lastesurring sammenlignet med deres tradisjonelle polyester-kolleger.

Fra og med juli vil de nye produktene være tilgjengelige hos Lifting Solutions Group sine europeiske selskaper, inkludert Certex, Mennens, Traction Levage, Cables Y Eslingas, Lifting Gear UK og Lifting Gear and Safety.

På grunn av de påviste bærekraftige forbedringene er produktene inkludert i det nylig lanserte Aspire Range™ av Lifting Solutions Group. Aspire Range™ representerer Axel Johnson International - Lifting Solutions Group sitt engasjement for å tilby markedet et faktabasert, mer bærekraftig valg. Lifting Solutions Group har nøye kuratert dette utvalget for å gjøre det enklere for kundene å ta informerte beslutninger som er i tråd med deres bærekraftsmål.

"Vi er begeistret for å være i front når det gjelder bærekraftig innovasjon i løfteindustrien," sa Hugo Gerrets, forretningsutviklingsdirektør for Powertex og Ropetex hos Axel Johnson International - Lifting Solutions. "Ved å introdusere disse nye Powertex r-PET-produktene gir vi kundene muligheten til å ta et mer bærekraftig valg samtidig som vi opprettholder ytelses- og sikkerhetsstandarder. Ved å samarbeide med en ekstern konsulent for å utføre faktasjekk i henhold til relevante internasjonale ISO-standarder, forsikrer vi kundene våre om at vi faktisk hjelper dem med å redusere deres karbonavtrykk."
 

For å lære mer om Powertexs nye utvalg av r-Pet-løfteprodukter og Aspire Range™, besøk vår nettside: https://www.powertex-products.com/a

Axel Johnson International Aspire Range krav