Vår kunnskap

The Lifting KnowHow

Vårt Lifting KnowHow er basert på mange års erfaring og et bredt utvalg av kvalitetsprodukter, opplæring, inspeksjon, tjenester og support. Våre ansatte får kontinuerlig opplæring for å møte kravene til våre kunder. Vi tilbyr våre kunder teknisk assistanse for å finne løsninger hvis dine heisebehov er unike. Vår bedriftskultur er preget av The Lifting KnowHow. Det er ryggraden i Lifting Solutions Group, og vår felles ambisjon er at vår knowhow skal sikre en tryggere arbeidsplass for heising med null heiseulykker. Vi kaller dette "The Lifting KnowHow".

The Lifting KnowHow handler om sikkerhet og vår innsats for å redusere antallet ulykker som skjer under heising. I mange år har vi levert innovative løsninger på våre kunders heiseproblemer, og gjennom dette har vi utviklet omfattende ekspertise og erfaring.

Vi verdsetter våre ansattes ferdigheter og ekspertise og er stolte av å utvikle dem for å oppnå høyest mulig standard. Vi bruker vårt Lifting KnowHow for å gi deg den beste mulige service og teknisk support. Vi deler vårt The Lifting KnowHow hver gang du kontakter oss om et heiseproblem, enten du ønsker råd om valg av produkter og utstyr, hjelp til den spesifikke heisejobben ved å bruke våre tjenestetilbud eller resertifisering av utstyret ditt.

Vi deler våre kunnskaper

Vi ønsker å bidra til å sikre et trygt og sikkert arbeidsmiljø for de mange som jobber med heising - både i større eller mindre grad. I tillegg er det også viktig for oss at selskapene vi samarbeider med er informert og bevisst på fordelene eller ulempene ved å velge én type utstyr fremfor en annen.

Vi gir også råd om kostnadseffektive løsninger med fokus på å minimere sløsing med ressurser. Vi tilbyr sertifisert løfteutstyr til utleie, slik at kunden ikke trenger å investere i nye verktøy. Vi tilbyr også reparasjon og oppussing for å unngå å kassere utstyr unødvendig.

I tillegg til vårt lokale firmas interne salgsteam, ingeniører og eksterne teknikere og konsulenter, har vi også utviklet verktøy som gjør det enkelt for deg å tilegne deg kunnskap om heising, inkludert tradisjonelle lastetabeller.

Vi vil også kontinuerlig publisere informasjon hvor vi deler vårt Lifting KnowHow om ulike emner.

Bakgrunnsbilde

Les en artikkel

Lær mer om The Lifting KnowHow

Les en artikkel

Lær mer om ståltau

Les en artikkel

Lær mer om sikkerhet i høyde