Våre egne varemerker

Powertex og Ropetex

Ropetex er vårt merke for ståltau og smøremidler for ståltau, mens Powertex dekker løfteutstyr, surringsprodukter og fallsikringsprodukter. Både Ropetex og Powertex tilbyr deg produkter av høy kvalitet.

Våre produkter passer for daglig bruk i generelle industrielle applikasjoner. Enten du er aktiv innen bygg og anlegg, prosessindustri, offshore, logistikk eller en annen sektor, kan du jobbe trygt og effektivt med våre produkter.

high quality icon

Høy kvalitet

Våre produkter er et resultat av kunnskapen til våre spesialister. Detaljene i våre spesifikasjoner og kvalitetskontroll er nøye utarbeidet.

high availability icon

Høy tilgjengelighet

Vi har over 50 lagersteder over hele Europa, støttet av et betydelig sentrallager, for å sikre rask levering.

excellent price-quality ratio icon

Mye kvalitet for pengene

Vi er stolte av vår effektive forsyningskjede og nøye utvalgte produkter, noe som gjør det mulig for oss å tilby deg produkter av høy kvalitet.

compliant icon

Samsvarer med standarder

Vi er eksperter innen vår bransje og har grundig kunnskap om relevante standarder. Våre systematiske prosesser sikrer at våre produkter oppfyller alle nødvendige krav.


Fokus på det som er viktig

Fokuset for Powertex og Ropetex er kvalitet, bærekraft og sikkerhet, samt overholdelse av forskrifter. Få detaljert informasjon om hvordan vi jobber ved å klikke på blokkene nedenfor.


Oppdag alle produktene fra Ropetex og Powertex

Klar til å se gjennom produktene i vårt utvalg? Klikk på en av flisene nedenfor for å starte reisen!

POWERTEX Løft | Surring | Fallsikring

Oppdag

ROPETEX Ståltau | Ståltausmøring

Oppdag

Mer bærekraftige produkter

Powertex har flere produkter som er godkjent for å være en del av Lifting Solutions Group's Aspire range™. Dette betyr at disse produktene har forbedringer basert på fakta fra et bærekraftsperspektiv og er definitivt et bedre valg sammenlignet med konvensjonelle produkter. Klikk på et av produktene nedenfor for å finne ut hvordan de utgjør en forskjell!