Din globale partner

Vi dekker Europa, USA, Australia og Kina

CERTEX Renewables avdeling

Vår Renewables avdeling har lang erfaring med å levere verktøy, produkter og tjenester til ledende operatører og produsenter innen vind- og fornybarindustrien. Takket være vår konserngruppe "Lifting Solutions Group" har vi tilgang til produksjonsanlegg på mer enn 100 lokasjoner i Europa, USA, Australia og Kina.

Vi tilbyr skreddersydde, samt standard løfteverktøy, ståltau, kraner, fallsikringsutstyr og mye mer. Vi tilbyr tjenester som lasttest, vedlikehold og servicekontroll. Dersom du har behov for en spesiell tilpasning, er våre ingeniører eksperter på å designe og skreddersy løfteverktøy av maksimal kvalitet basert på deres ønsker.

Axel Johnson Certex Group Lifting KnowHow

Løfteprodukter

Løfteprodukter

Vi tilbyr et bredt utvalg av løfteprodukter fra verdens ledende produsenter, inkludert våre egne produktmerker. Vi tilbyr også utstyr til leie.
Gå til våre produkter

Spesial laget løfteprodukter

Tilpassede løsninger

Ingeniørene våre er eksperter på å designe og konstruere tilpassede løfteverktøy og løsninger. Vi kan løse de vanskeligste løfteutfordringene.
Lær mer om våre løsninger​​​​​​

Service inspeksjon

Service på stedet

CERTEX Renewables tilbyr på stedet lovpålagte inspeksjoner av løfteutstyr, LOLER og PUWER inspeksjoner og mange flere.
Lær mer om våre services

Kvalitetskontroll

Sertifisert partner

CERTEX Renewables er en pålitelig partner og vi inngår ikke kompromiss når det kommer til kvalitet, miljø, helse og sikkerhet.
Lær mer om våre sertifiseringer

Ønsker du å vite mer?

Les og/eller last ned vår brosjyre i PDF-format og lær mer om vår Renewables avdeling.

Certex Renewables brosjyrer