Aspire range™ - Et mer bærekraftig valg

Vi jobber aktivt med å minimere og eliminere CO2-utslipp gjennom hele verdikjeden til produktene våre, samtidig som vi ønsker å opprettholde bruk av produkter og materialer. Dette er utfordringer som både vi og hele løfteindustrien står overfor. Hos Powertex og Ropetex, som er en del av Lifting Solutions Group, ønsker vi å lede transformasjonen og sette standardene for en mer bærekraftig fremtid i vår bransje.

Derfor støtter vi sterkt Lifting Solutions Group's Aspire range™. Aspire range™ består av nøye utvalgte produkter med dokumenterte egenskaper som er mer bærekraftige enn konvensjonelle alternativer. Disse produktene har redusert negativ innvirkning på klimaet og/eller miljøet, uten at det går på bekostning av kvalitet eller sikkerhet. Vårt mål og dedikasjon er å jobbe mot en løfteindustri som opererer på en mer bærekraftig måte.

Krav

Å skape felles standarder i et globalt marked er komplisert og tar tid. Vi respekterer denne prosessen, men vi lar det ikke hindre oss i å være foregangsaktører og vise hva som er mulig. Derfor har vi utviklet kriterier for å kvalifisere produkter som en del av Aspire range™.

Grunnleggende kriterier

  • Signert atferdskodeks: Vår atferdskodeks er signert av leverandøren.
  • Leverandørens bærekraftsprestasjon revideres: Leverandører blir revidert basert på våre bærekraftskrav.
  • Oppfyller krav til kvalitet og sikkerhet: Samme høye krav til kvalitet og sikkerhet som våre konvensjonelle produkter.

Aspire range™ Godkjenningsprosessen

  1. Teamet søker aktivt etter og utvikler nye produkter.
  2. Produktet blir grundig verifisert mot Aspire range™-kriteriene.
  3. Forespørselen sendes til Aspire range™-produktstyret.
  4. Forespørselen blir gjennomgått for godkjenning eller avslag av produktstyret.
  5. Etter godkjenning fra produktstyret, blir forespørselen presentert for Lifting Solutions Groups ledelsesteam.
  6. Lifting Solution's ledelsesteam bekrefter oppfyllelsen av kriteriene og godkjenner at produktet inkluderes i Aspire range™.

Aspire-produkter i Powertex og Ropetex

Powertex har flere produkter som er godkjent for å være en del av Lifting Solutions Group's Aspire range™. Dette betyr at disse produktene har faktabaserte forbedringer fra et bærekraftsperspektiv, og er definitivt et bedre valg sammenlignet med konvensjonelle produkter. Klikk på ett av produktene nedenfor for å finne ut hvordan de utgjør en forskjell!

Mens vi fortsetter vår reise, vil vi fortsette å legge til flere produkter i sortimentet.

Besøk POWERTEX for mer informasjon.

Fallsikringssele med støttebelte HW PLUS r-PET, POWERTEX
Denne fallsikringsselen er veldig behagelig og tilbyr høyere kapasitet enn standard. Den er godt designet med midje belte og utstyrt med myk skulder/rygg og midje polstring. Selene er veldig raske og enkle å ta på ved hjelp av klikkspenner av høy kvalitet i bryst-, midje- og benstillingene. Spesifikasjoner: Laget av OEKO-TEX®-godkjent fiber som betyr at materialet er fritt for farlige kjemikalier og er laget av resirkulert materiale. D-ringer med høy strekkfasthet i stål bak og foran for forankring. Polstret arbeidsposisjonsbelte med verktøyholdere i ryggen. Plassering av D-ringer på siden av livet. Klikkespenner med fargeindikator som viser om spennen er trygt låst. Maks belastning på 140 kg tillater høyere brukervekt sammenlignet med standard seler. Fallindikatorer i ryggen indikerer om selen har blitt utsatt for støtkrefter (fall). RFID -utstyrt (HF 13,56 MHz chip) for enkel service, inspeksjon og kontroll av eiendeler. Forankring: Rygg, bryst og posisjonering. Håndvask: Opptil 40°C. Egenskaper: All webbing is made from recycled polyester (r-PET)Materiale: OEKO-TEX® approved ECO fiber.Merking: I henhold til standard, CE-merket, UKCA-marked, supplier symbol, product identification, size/length, production date and serial number.Arbeidstemperatur: -35°C up to 50°CStandard: EN 358 , EN 361 Advarsel: Håndvask opptil 40°C.

Pris på forespørsel

Kontakt oss for bestilling av r-PET produkter
Felt merket med stjerner (*) er påkrevd.
Personvern *