Fordelene og styrkene i vårt produktsortiment

Organisasjoner innen bygg, prosessindustri, offshore, logistikk og mange andre sektorer opererer tryggere og mer effektivt med de høykvalitetsproduktene fra Ropetex og Powertex: to merker fra Axel Johnson International Lifting Solutions Group.

➕ Omfattende ekspertise
Axel Johnson International Lifting Solutions Group er en global aktør som spesialiserer seg på løfteteknologi, ståltau, lastesikring, fallsikring og tilhørende tjenester. Vår omfattende ekspertise og mange års erfaring gjenspeiles i Ropetex og Powertex: høykvalitetsprodukter for daglig bruk i generelle industrielle anvendelser.

➕ Transparent forsyningskjede
Når du velger Ropetex eller Powertex, får du kvalitetsprodukter som overholder alle relevante produkt- og europeiske standarder. Vi samarbeider direkte med produksjonspartnere og produsenter som vi nøye har valgt ut. De overholder strenge sikkerhets- og kvalitetsstandarder og produserer våre produkter i samsvar med våre detaljerte produktspesifikasjoner. Spesifikasjoner som ofte går ut over de grunnleggende europeiske standardene.

➕ Høy tilgjengelighet
Vårt europeiske distribusjonssenter og over 50 lagerlokasjoner sikrer pålitelig tilgjengelighet av produkter og raske leveringstider.

➕ Kostnadseffektiv
Samtidig vil du få fordelene av betydelige kostnadsfordeler når du velger Powertex og Ropetex. Dette oppnås gjennom fokuset på et grunnleggende utvalg av populære produkter og vår skala, med våre merker tilgjengelige fra mer enn 20 selskaper innen Axel Johnson Lifting Solutions Group.

➕ Vårt revisjonsteam fokuserer på kvalitet, sikkerhet og bærekraft
I tillegg til kvalitet og sikkerhet er Ropetex og Powertex synonyme med bærekraft og samfunnsansvar (CSR). For å sikre dette har vi lokale revisjonsteam som gjennomfører omfattende revisjoner ved produksjonsanlegg. Våre revisorer undersøker kvaliteten på utstyret og produksjonsprosessen, samt bærekraftsaspekter og arbeidsmiljøet. På denne måten kan du være sikker på at produktene våre er av høy kvalitet og er produsert med et sterkt fokus på sikkerhet, bærekraft og samfunnsansvar.

Kontakt oss
Vil du finne ut mer om produktene som Ropetex og/eller Powertex har å tilby organisasjonen din? Ta kontakt med din nærmeste distributør.