Langsiktig sikkerhet og bærekraft

Hver dag sikrer produktene våre og Lifting KnowHow tusenvis av løfteoperasjoner i en lang rekke bransjer. Vi setter vår stolthet i å tilby trygge produkter og tjenester for å møte kundenes kvalitetsforventninger og forbedre deres bærekraftytelse. Med en lang historie og erfaring i løftebransjen har vi utviklet nødvendig kunnskap for å stille de riktige kravene til produktene som muliggjør langsiktig sikkerhet og bærekraft.
Trygge produkter som varer

Med vår Lifting KnowHow veileder vi våre kunder til å velge det mest passende produktet for applikasjonen. Kundene kan føle seg komfortable med at de tilbys trygge produkter med riktig kvalitetsnivå, noe som muliggjør jevn og sikker drift.

Vi ser også vårt ansvar i å forlenge produktenes levetid, og derfor tilbyr vi et bredt spekter av tjenester. Som et eksempel hjelper vi kundene med å gjøre en riktig vurdering om det er på tide å bytte produktene eller ikke – både når det gjelder sikkerhet og bærekraft.

Kjetting komponenter settes sammen til løfteutstyr"Som CERTEX-kunde bør du føle deg trygg på at du får et produkt som oppfyller høye standarder både når det gjelder kvalitet, sikkerhet og bærekraft. Vi jobber hver dag for både å oppfylle kravene i dag, men også for å sikre langsiktig bærekraft."

Emma Max, markedssjef i CERTEX Sverige
Fra lineær til sirkulær

Ved å tilby mer bærekraftige tilbud, og sammen med våre kunder å utforske nye alternative forretningsmodeller, kan vi bidra til en mer effektiv ressursbruk samt muliggjøre kostnadsreduksjoner.

Vi søker kontinuerlig etter partnerskap som fører til produkt- og tjenesteinnovasjoner med redusert miljøfotavtrykk. Det langsiktige målet er kun å sette produkter på markedet som er mulig å gjenbruke eller resirkulere og dermed bidra til en sirkulær materialstrøm. Selvfølgelig uten å ofre hverken kvalitet eller sikkerhet.

Fra flasker til brukbart utstyr
Fallsikringssele HW COMFORT r-PET, POWERTEX
Str.: L
Denne allsidige selen er for fallstoppsikkerhet. Den er lett, komfortabel og tilbyr høyere kapasitet enn standard. Den er godt designet og utstyrt med myke skulderputer. Selene er veldig raske og enkle å ta på ved hjelp av klikkspenner av høy kvalitet i bryst- og benstillingene. Spesifikasjoner: Laget av OEKO-TEX®-godkjent fiber som betyr at materialet er fritt for farlige kjemikalier og er laget av resirkulert materiale. D-ringer med høy strekkfasthet i stål bak og foran for forankring. Klikkespenner med fargeindikator som viser om spennen er trygt låst. Maks belastning på 140 kg tillater høyere brukervekt sammenlignet med standard seler. Fallindikatorer i ryggen indikerer om selen har blitt utsatt for støtkrefter (fall). RFID -utstyrt (HF 13,56 MHz chip) for enkel service, inspeksjon og eiendelskontroll. Forankring: Rygg og bryst. Håndvask: Opptil 40°C. Egenskaper: All webbing is made from recycled polyester (r-PET)Materiale: OEKO-TEX®-godkjent fiberMerking: I henhold til standard, CE-merket, UKCA-marked, supplier symbol, product id, capacity, production date and serial number.Arbeidstemperatur: -35°C up to 50°CStandard: EN 361 Advarsel: Håndvask opptil 40°C.

Pris på forespørsel