Certex Norge AS kjøper løfte virksomheten av Kwintet AS

Certex Norge As har styrket sin posisjon i Norge med oppkjøpet av Kwintet Norge AS Løfte virksomhet basert i Kristiansand. Virksomheten hadde en omsetning på ca 20M kroner i 2013. Per 2. april har Certex Norge AS inngått en avtale om å overta anleggsmidler, inventar og kundekontakter.

Den eksisterende ledelse og de ansatte i Kwintet Løft vil få tilbud om å inngå i Certex Norge AS som en del av oppkjøpet. Kwintet sin løfte virksomhet vil dermed bli intergrert i Certex Norge i Kristiansand.

Peter Keith, administererende direktør for Certex divisjon, kommenterte:"Jeg er glad for å se at vi tar en ledende posisjon i Kristiansand. Dette er et utmerket tillegg til vår allerede etablerete Offshore virksomhet."

Harald A. Hope, administrerende direktør i Certex Norge, ønsker oppkjøpet velkommen: "Jeg er glad for å få dette dyktige team og virksomhet inn i Certex Norge organisasjonen. Med dette oppkjøpet har vi styrket og utvidet vår service til det lokale markedet."

Lars Tendal, administrerende direktør i Kwintet Norge AS, kommenterte:"Certex Norge AS er den perfekte eier for vår anerkjente virksomhet i Kristiansand, og vi vet at de ansatte ser frem til å bli en integrert del av Certes Norge AS."


For ytterligere informasjon vennligst kontakt:

Peter Keith, Group Managing Director Certex
Tel: +46 8 453 77 55  E-mail: peter.keith@certex.net
Harald A. Hope, Managing Director Certex Norge AS
Tel: +47 51 57 87 02  E-mail: harald.hope@certex.net
Lars Tendal, Managing Director Kwintet Norge AS
Tel: 47 911 65 831  E-mail: lars.tendaj@kwintet.com
Finn Werring, avdelingsleder, Kwintet Løft
Tel: +47 905 17 003  E-mail: finn.werring@kwintet.com

Nyheter

Rss